Belajar Cara Sedut Customer Guna Facebook Ads & TikTok Ads

Teknik terkini 2024 bakal didedahkan secara LIVE dalam kelas nanti

Saya pasti anda bergelut dengan masalah ni

Susah nak dapat prospek

Dah buat ads tapi prospek masih liat nak whatsapp.

Buat ads macam berjudi

Banyak sangat campur aduk teknik ads sampai tak tahu nak guna teknik mana. Last sekali main tekan lepas tu berharap.

Asyik burn duit

Ingatkan bila bayar ads dapat pulangan berganda tapi last sekali buang duit saja.

Penat belajar sana sini

Dah puas berhempas pulas cuba banyak teknik tapi selalu kecewa dengan result.

✅ Bila tekan ads ni memang team saya ambil masa dari pagi sampai petang nak packing parcel kat atas ni. Kalau berharap free cost memang saya tak dapat result macam ni.

✅ Ini result student saya lepas dia follow satu persatu module dalam kelas copy paste ads. Return On Ad Spend meningkat ke 5. Perlu gabung teknikal & fundamental baru boleh nampak peningkatan hasil.

✅ Tuan Effy ni student saya dari bidang sales. Dia berjaya jual 12 units kereta guna teknik sama yang diajar dalam module copy paste ads. Memang teknik ni sesuai untuk semua bisnes tak kira produk atau servis.

Roketkan
Jualan 10X
Guna Facebook Ads & TikTok Ads

Roketkan Jualan 10X
Guna Facebook Ads & TikTok Ads 🚀

Topik #1

Trick Content Convert Sales 🔥

Anda akan belajar tutorial cara design content guna software Canva. Mudah buat guna telefon pun boleh. Saya akan reveal elements apa yang penting & wajib ada untuk hasilkan content yang convert untuk run ads menjual nanti.

Topik #2

Bina Copywriting Simple Tapi Padu 🔥

Belajar buat ayat menjual yang boleh #triggered audience untuk beli produk anda. Dalam topik ni juga anda akan belajar struktur bina copywriting yang akan beri result ketara dalam setiap iklan anda.

Topik #3

Teknik Setting Facebook Ads 2024 🔥

Bila content & copywriting dah ready tiba masa untuk saya dedah teknikal #terkini step by step cara setting facebook ads. Anda akan belajar dua objektif yang penting untuk dapat whatsapp iaitu Traffic & Engagement.

Topik #4

Teknik Setting TikTok Ads 2024 🔥

Expand bisnes anda di TikTok dengan TikTok Ads. Tak perlu ada akaun TikTok pun untuk mula buat ads kat sana. Saya ajar satu persatu cara setting teknikal TikTok Ads.

Bonus Premium FREE Untuk Peserta CPA 2024

#Bonus 1

Step by step setup BM Facebook

Bernilai RM199

#Bonus 2

Step by step setup TikTok Ads Manager

Video Rakaman 109

#Bonus 3

Step by step create Facebook page

Bernilai RM59

#Bonus 4

Step by step tukar nama Facebook page

Bernilai RM109

#Bonus 5

Step by step add kad bank di Business Manager

Bernilai RM59

#Bonus 6

Step by step buat posting di Facebook page

Bernilai RM59

#Bonus 7

Software Adcopy PRO

*Percuma akses PRO selama 1 bulan untuk peserta CPA24

Funtions Software Adcopy PRO:

Digital marketer sejak 2016 berpengalaman menguruskan campaign Facebook ads client yang bernilai lebih 10 juta. Sekarang masih aktif lead marketing 6 angka sebulan dan portfolio personal ads 6 angka.

"Malam join kelas pagi tu jenuh nak reply whatsapp"

[LAST CALL] Sebelum Harga Naik Pada Asal

Jam
Minit
Saat

Tarikh

🗓️ 25 Feb 2024

Masa

⏰ 9PM

Tempat

💻 Zoom

Ada Kemusykilan?

Rujuk soalan lazim dibawah. Mungkin membantu..

Ya, sangat sesuai kerana kami ajar dari awal nak buat ads.

Boleh. Boleh bayar guna ATOME nanti ye? 3X Bayar. Terus dapat join kelas walaupun tak habis bayar lagi. Bestttttt..

Adaa.. Pakej RM97 sudah termasuk rakaman.

Kelas buat secara online menggunakan ZOOM.

Scroll to Top