5/5

Sales page siap dalam masa 1 hari

Hanya guna panduan video ecom kit jer...

Ecom Kit (DFY) ini adalah panduan video step by step bina website ecommerce sales page tanpa perlu mahir teknikal IT, kena tahu coding dan dalam masa 1 hari boleh siap lengkap sehingga payment gateway…!

Anda tak perlu lagi keluarkan kos ratus hingga ribu ringgit kepada professional web designer untuk design web ecommerce.

Dengan Ecom Kit (DFY) ni anda boleh design sales page dengan citarasa sendiri, tak perlu coding pun, semua drag dan drop je.

Paling best, dengan video Ecom Kit (DFY) ni anda boleh design website ecommerce sales page anda dalam masa 1 hari jer.. cepat kan?

Orang cakap nak buat sales page ni susah? 😅
Jom saya tunjuk mudahnya bina sales page dengan Ecom Kit (DFY).

Cikgu Dzul dah sediakan satu checklist nak bina website ecommerce sales page. Follow jer checklist ni.

Ikut step by step dalam video Ecom Kit (DFY), jangan skip video, tonton sampai habis.

Cikgu Dzul sediakan template ‘Ready Made’. Import dan boleh terus edit, bukan dari scratch.

Panduan Video Ecom Kit (DFY) ni sesuai untuk…

Bisnes owner yang nak jimatkan kos upah web designer, bagi team belajar dengan Ecom Kit (DFY) ni.

Web designer yang baru, newbie tak kira sebagai freelancer atau inhouse dalam syarikat, wajib ada.

Marketer yang nak belajar main ecom, nak belajar buat website ecom sendiri, lebih jimat!

Modul Video Step by step bina sales page.
Lengkap dari A sampai Z, tiada coding & newbie pun boleh buat.

Modul 1: Cara Beli Domain & Hosting

Modul 2: Cara Setup WordPress

Modul 3: Design website sales page (drag & drop)

Modul 4: Payment Gateway

Modul 5: Setup Untuk Produk Combo

Modul 6: User Acceptance Test

Dalam Panduan Video Ecom Kit (DFY), Cikgu Dzul nak berikan bonus bernilai RM3,096.00 secara percuma sahaja!

Bonus ini dapat mempercepatkan proses anda bina website ecommerce dengan lebih laju, pantas dan mudah.

Bonus 1: Template Sales Page Ecommerce
(Bernilai RM1,899)

Cikgu Dzul dah sediakan 3 jenis template ‘Ready Made’ untuk anda. Tak perlu nak design dari scratch. Import je template dan tinggal nak edit mengikut kesesuaian produk/servis anda.

Bonus 2: Powerful Setup Checklist
(Bernilai RM99)

Cikgu Dzul sediakan checklist sebelum bina & design website ecommerce. Jadi dengan checklist ini dapat bantu mudahkan proses anda nanti.

Bonus 3: Template Email Follow Up
(Bernilai RM199)

Cikgu Dzul juga sediakan satu template email follow up yang anda boleh gunakan pada order status ‘cart abandon’ dengan hantar follow up melalui email.

Special Bonus: Video Rakaman Kelas Sales Conversion Ads
(Bernilai RM899)

Jika anda nak belajar run ads menggunakan website ecommerce sales page, Cikgu Dzul hadiahkan satu rakaman kelas sales conversion ads.

Berapa jumlah nilai value yang ada dalam Ecom Kit (DFY)…?

Jumlah value…

RM6,996.00

167 jer

Soalan-soalan lazim…

Saya baru nak belajar buat website, sesuai ke?

Jika anda masih baru nak belajar, panduan ini sesuai untuk anda mula belajar bina dan design sales page dari A sampai Z. Maksud CIkgu Dzul, dari nak beli domain, hosting sampai ke design lengkap dengan payment gateway.

Beli panduan ni dapat domain & hosting sekali ke?

Domain & Hosting adalah perkara yang berbeza dari modul ini tetapi Cikgu Dzul ada kongsikan bagaimana nak beli dan setup domain & hosting tersebut.

Video panduan ni kena bayar bulan2 atau lifetime?

Anda akan dapat akses secara lifetime Panduan Ecom Kit (DFY) ini selepas anda beli nanti.

Lepas saya beli saya akan dapat apa?

Lepas anda berjaya membuat pembelian, anda akan terima notifikasi email dan WhatsApp untuk akses ke e-learning portal Cikgu Dzul untuk tonton video step by step.

Macam mana saya nak login ke e-learning Panduan Video Ecom Kit (DFY)?

Selepas anda berjaya buat pembelian, anda perlu login ke dashboard e-learning nanti. Untuk akses anda perlu masukkan email serta password yang anda dah isi semasa checkout nanti. Cara nak askes akan diberi melalui WhatsApp dan email.

Jangan tunggu lagi...

Akses Sekarang!

Belajar bina sales page sepantas 1 hari.

Perlukan Bantuan?

Jika ada sebarang soalan berkaitan Ecom Kit (DFY), sila berhubung dengan admin support. Klik button yang disediakan.

IMPORTANT: Earnings and Legal Disclaimers

We don’t believe in get-rich-quick programs. We believe in hard work, adding value and serving others. And that’s what our programs are designed to help you do. As stated by law, we can not and do not make any guarantees about your own ability to get results or earn any money with our ideas, information, programs or strategies. However, nothing on this page or any of our websites or emails is a promise or guarantee of future earnings. Any financial numbers referenced here, or on any of our sites or emails, are simply estimates or projections or past results, and should not be considered exact, actual or as a promise of potential earnings – all numbers are illustrative only.

Earning potential is entirely dependent on the person using our product, ideas and techniques. We do not purport this as a “get rich scheme.”Your level of success in attaining the results claimed in our materials depends on the time you devote to the program, ideas and techniques mentioned, your finances, knowledge and various skills. Since these factors differ according to individuals, we cannot guarantee your success or income level. We cannot guarantee that you will make any money at all. Nor are we responsible for any of your actions.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Kerabat Digital Sdn Bhd.  L3-1K Highpark Suites, Jalan SS 6/2, 47301 Petaling Jaya, Selangor.
Dirakam dengan penuh ❤ oleh Dzulfaqar Hashim. Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan berkaitan produk ini, hubungi kami di https://m.me/dzulfaqar.hashim

Privacy Policy
© 2023 Cikgu Dzul | Powered by ❤️

Scroll to Top