Perhatian kepada business owner, live host yang nak naikkan jualan di TikTok

Kelas Offline Pertama Train Your Live Host Di Kuala Lumpur

Cikgu Dzul & Bella nak kongsikan teknik dan rahsia dari sudut “Training” & “Amalan” seorang live host yang padu supaya boleh buat sales yang lebih tingggi..

Adakah anda ada masalah ini semasa live di TikTok?

Tak tahu setup sebagai seorang live host

Tak pandai sembang dengan viewers

Tak reti buat urgency untuk dapatkan sales

Tak pernah ada skrip waktu live

Tak tahu teknik jaga suara dan itonasi

Selalu kena violation masa live

Masalah ini semua ada solusinya

TRAIN YOUR LIVE HOST

Jom Tengok Result Bella dibawah;

JOM KAMI BONGKARKAN SEMUA INI DALAM KELAS OFFLINE TRAIN YOUR LIVE HOST PADA 29 JUN INI DI KUALA LUMPUR

Apa yang anda akan belajar dalam kelas ini nanti

MODUL UTAMA

Modul 1: Setup Seorang Live Host

Belajar bagaimana nak setup live anda dengan berkesan, the real setup live host.

Modul 2: Skrip dan Produk

Belajar bagaimana nak buat skrip semasa live dan skrip produk presentation.

Modul 3: Suara & Itonasi

Suara dan itonasi semasa live sangat memainkan peranan penting, kena maintain hingga tamat live.

Modul 4: Praktikal

Habis je sesi teori dan fundamental tentang live host, kita akan go for praktikal terus.

Modul 5: Violation

Sebagai live host, anda wajib peka dan tahu violation yang perlu dielakkan.

Siapa speaker anda?

KENALI KAMI

Cikgu Dzul

CEO Keranbat Digital Sdn Bhd

Dzulfaqar Hashim berpengalaman dalam bisnes online dan Facebook ads dari tahun 2013, dah menghabiskan jutaan ringgit duit dalam Facebook Advertising, Ada yang tak menjadi, ada yang meletop sales nya. Cikgu Dzulfaqar Hashim merupakan salah seorang trainer & juga pemilik bagi Bumbu Agency Sdn Bhd dan Bumbu Group of Companies.

Cikgu Dzul juga seorang Digital Marketing Consultant & Trainer, iaitu melatih marketer, consult kempen marketing clients dan pengalaman Cikgu Dzul bukan dari mengajar semata-mata kerana Cikgu Dzul juga adalah USAHAWAN seperti anda! Cikgu Dzul ada menjual produk, menjual servis, main dengan affiliates produk digital, founder produk sendiri dan macam-macam lagi. Banyak pengalaman pahit manis.

Cikgu Dzul sudahpun menganjurkan lebih dari 400 kelas fizikal daripada tahun 2016 sehingga sekarang dan telah dihadiri oleh lebih dari 10,000 peserta.

Bella

Trainer Live Host

Bella berpengalaman sebagai live host dan kini train live host untuk beberapa buah syarikat jenama tempatan Malaysia.

Bella juga merupakan business owner di agency live host.

Dengan pengalaman beliau, kini beliau aktif membantu usahawan SME dalam Live di TikTok dengan strategi yang betul.

Jap, khas untuk anda yang join kelas ni nanti

Bonus Bernilai RM10,875

Bonus 1

Violation Ketika Live Wajib Live Host Tahu

Bonus 2

Rahsia Jaga Suara Live 12 Jam Sehari

Bonus 3

Sesi Sharing Dengan Live Host Padu

Bonus 4

Group Support Selama 2 Minggu

TRAIN YOUR LIVE HOST

RM997

Harga kelas akan naik jika anda suka daftar last minit.

Soalan Lazim

Jika anda ada passion dalam menjadi live host, anda boleh hadir ke program ini untuk dapatkan insight tentang macam mana nak jadi live host yang power.

Kelas Train Your Live Host diadakan secara offline di Kuala Lumpur dan lokasi akan dimaklumkan dalam group support yang disediakan nanti setelah anda daftar.

Jika anda nak hantar team lebih dari seorang, sila hubungi team Cikgu Dzul dibawah untuk tambah team.

Kelas yang kami adakan biasanya ada rakaman, yang penting sila hadir dan sentiasa take noted semasa dalam kelas.

Perlukan Bantuan Dari Team Cikgu Dzul?

Hubungi Team Business Development Cikgu Dzul untuk bantuan tentang kelas Train Your Live Host.

© Copyright Cikgu Dzul 2024. All rights reserved
Scroll to Top